Frakt & Retur

Kundanpassade produkter skickas via en snabb leverans service för att minimera transittid. Anpassade order är inte berättigade till expressleverans och / eller fria kampanjer frakt. Om du vill veta mer om sjöfart information, vänligen kontakta oss för mer information.

Princip

Frakt:
 Vi strävar efter att skicka varorna till dig så snart som möjligt efter att du gör din beställning (med förbehåll för den beställningen har accepterats av oss som kommer att bekräftas via e-post), normalt inom 2 arbetsdagar eller mindre om varorna är i aktion, och i alla händelser inom 30 dagar från dagen efter det att du gör din beställning. Om vi ​​inte kan transportera inom denna tid att maila oss du vet och ge dig en beräknad leveransdag och du kommer att ha rätt att annullera din beställning.

Snabb frakt över hela världen med lägre fraktkostnader utöver vissa avlägsna länder lägger frakt.

· Alla beställningar i vår hemsida kommer att vara försäkrade för hela köpesumman och kan spåras på EMS hemsida.
 · Alla internationella försändelser skickas via uttrycklig EMS post endast, och regelbunden luft post används inte av oss för internationella beställningar. Så du kan njuta av snabb leverans och bra rabatt erbjudande www.jsowebtech.com , få den bästa kundupplevelsen.
 · Det är underförstått att få dina artiklar snabbt är viktigt för dig, så vi gör allt för att behandla din beställning snabbt.

tillbaka